Šį sezoną labiau nei bet kada anksčiau vyrai skatinami nesivaržyti pasitelkiant tokias nuostabias detales, kaip diržai, maži sijonai ir aptempti viršutiniai drabužiai.

Pažvelkite į mados tendencijas, kurios lems vyrų 2023 m. pavasario-vasaros tendencijas, įskaitant: baikerių įtakas, džinsinio audinio išvaizdą, vakarietiškus akcentus ir gėlių raštus.

Baikerių mada

Baikerių tendencija grįžta į vyrų drabužių spinta su gausybe lenktyninių švarkų, pirštinių ir  kelnių, įkvėptų motociklo estetikos. Pasirinkta medžiaga yra oda.

Nuogas liemuo

Vyrai iš dalies nusirengs, kad atskleistų ryžtingai vyrišką kūno dalį: liemenį. Tai tendencija, į kurią verta atkreipti dėmesį, patobulinta permatomomis detalėmis, atvirais marškinėliais, lengvai dėvimais ant pečių.

Vakarų stilius

Ikoniškiausias Teksaso stereotipas šį sezoną užkariauja mados sferą ir įsilieja į iškilių dizainerių įkvėpimus. Labiausiai dievinami kaubojiški batai ir vakarietiški marškiniai bus topas.

Gėlės

Visų formų gėlė tapo pagrindiniu dizainerių įkvėpimu. Gėlių motyvai dabar populiarus ne tik ant moteriškų drabužių, bet ir ant vyriškų.

Cargo kelnės

Su kariuomenės linijomis ir gatvės aprangos įtaka krovininis modelis suteikia neo-kareivio išvaizdą su mažiausiai dviem kišenėmis. Tai masyvios kelnės, kurios tikrai atrodo išskirtinai.

Atgal į vaikystę

Vaikystės nekaltumas ir naivumas perima marškinius, megztinius ir marškinėlius su raštais tiesiai iš dizainerių vaizduotės: grybas, jūrų arkliukas, figūriniai personažai ir kt.

Akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės yra vieni geriausių 2023 m. vyrų mados tendencijų. Su  skydiniais akiniais nuo saulės galite apsaugoti savo akis stilingiausiai.

Kaip matyti, šių metų vyrų mada dvelkia ekspermentais ir neeiline išvaizda. Vyras kuris nebijos spalvų ir kitokio stiliaus, neliks nepastebėtas. Ryškios vyrišku drabužių spalvos neatsiejama šių metų aprangos dalis. Taip pat, madingi sportiniai kostiumai tampa būtinybe dėvėti namuose ar mieste. O lietpaltis išlieka pagrindine viršutinių drabužių dalimi. Dėvimas klasikiškiausiu variantu (šiek tiek per dideliu, kad pagerintume išvaizdą) arba dekonstruotas, kad būtų kur kas madingesnė išvaizda. Talpios vyriškos rankinės, neatsiejama viso įvaizdžio dalis.

Mada yra koncepcija, kuri vienodai valdoma tiek vyrams, tiek moterims. Ir mada lytims keičiasi, tiek laikui bėgant plečiasi. Tai bus aiškiau pažvelgus į savo garderobą.