Žodis ,,Strap” reiškia dirželį, kuris gali būti labai daug skirtingų dalykų, tarkime marškinėliuose, ginkluose ar dar kur nors kitur. Tačiau kuomet kalbame apie seksą, tie dirželiai gali reikšti tik vieną, kad jis bus ant dildo, kurį galima tvirtinti prie kūno. Strapon yra naudojami daugumoje santykių ir visiškai neatsižvelgiama į lytį, kadangi juos naudoti gali visi.

Vis daugiau porų normalizuojasi į savo lytinius santykius įtraukia Strapon.

Kas yra Strapon?

Tai yra sekso žaislas, dažniausiai jie pagaminti iš dildo ir dirželių, o tuomet tvirtinasi prie žmogaus kūno. Asmuo kuris užsideda ,,Strapon” ant savęs, gali įsiskverbti į savo partnerį, be jokios rankų pagalbos. Kai kurie Strapon turi ir išorinius arba vidinius vibratorius, kurie padeda nešiojančiam asmeniui pajusti savo lytinių organų vibraciją.

Šiuos žaislus gali naudoti visiškai visi, nepriklausomai nuo jų turimų lytinių organų. Tokius žaislus naudoja ir vyrai, kurie patiria erekcijos sutrikimus ar turi mažesnes varpas.

Kaip išsirinkti tinkamą strapon?

Strapon pasirinkimas priklauso nuo jūsų ir jūsų partnerio pageidavimų, nes pasirinkimas yra tikrai didelis. Renkantis juos, svarbu atkreipti į medžiagas iš kurių pagamintas dildo. Patikimiausi Dildo yra gaminami iš 100 procentinio silikono, nerūdijančio plieno arba stiklo. Rekomenduojama vengti ftalato medžiagos, nes ji gali būti pavojinga jūsų sveikatai. Ilgainiui šios medžiagos naudojimas gali pakenkti jūsų kūnui.

Diržai dažniausiai yra gaminami iš odos, nailono , minkšto plastiko ir storos medvilnės. Šias medžiagas naudoti yra saugu ir nekelia pavojaus.

Kokios pozos geriausios?

Yra tikrai begalė skirtingų pozų, kurias galite mėginti užsisegę mūsų minėtą žaislą. Lengviausia ir populiariausia poza yra misionierius, šuniukas. Šios pozos yra populiarios todėl, kad galėsite lengvai ir stabiliai įkišti dildo, be to mažesnė tikimybė, kad jis išslys tiems, kad naudoja pirmą kartą.

Jeigu norite naudoti jį analiniam seksui, tuomet rekomenduojama, kad jūsų partneris gulėtų arba klūpėtų ant lovos, o įsiskverbimas būtų iš nugaros. Taip pat galite naudoti lubrikantą, kad būtų lengvesnis įsiskverbimas. Jokiais būdais nenaudokite silikoninio lubrikanto su silikoniniais žaislais, nes jie gali sugadinti juos.