Verta pastebėti tai, kad kanapiu aliejus šunims yra vertinamas visame pasaulyje. Žinoma, šis produktas Lietuvoje vis dar yra gana naujas ir vertinamas skeptiškai. Mūsų šalyje gyvenantys žmonės yra gana konservatyvūs. Dėl šios priežasties, mums labai sunku priimti visą tai, kas nauja ir dar neatrasta. Tačiau, turime suvokti tai, kad inovatyvūs produktai į mūsų rinką patenka tikrai ne veltui. Tarkime, jie gali būti pripažinti mokslininkų, o gal net atrasti ir vertinami pačių žmonių. Tiek vienu, tiek ir kitu atveju verta pabandyti ir “savo kailiu” išmėginti tai, kas sulaukia tiek daug dėmesio. 

Drąsiai galima teigti, kad labai daug dėmesio šiandien sulaukia ir mūsų augintiniai. Žinoma, kiekvienas mylintis šeimininkas jam stengsis užtikrinti ne tik pačias geriausias gyvenimo sąlygas, tačiau ir pirks patį geriausią maistą, duos tik švarų vandenį ar kitus specialius gėrimus. Be jokios abejonės, tiems kas žino tik norime priimti, na, o “pradedančiuosius” šeimininkus informuoti, kad visiems augintiniams labai svarbu ir maisto papildai, vitaminai bei mineralinės medžiagos, kurių dėka jie galėtų stiprinti savo imunitetą, būti kupini energijos ir tiesiog mėgautis kiekviena diena. Žinoma, šios kategorijos produktų pasirinkimas yra tikrai labai platus. Tačiau, tikime, kad kanapiu aliejus šiuo aspektu yra vienas iš pačių geriausių pasirinkimų. Žinoma, didelis dėmesys čia turi būti skiriamas ne tik nuosekliam vartojimui, tačiau ir dozavimui. Jei duodama dozė nuolat viršys visas galimas normas, tikėtina, kad ne tik nesulauksite norimo teigiamo rezultato, tačiau, gali nutikti ir taip, kad patirsite ir visą aibę neigiamų pasekmių. Daugiau: https://www.gogreenhemp.lt/straipsniai/kodel-skauda-raumenis-po-sporto-15.

Kiek kainuoja kanapių aliejus šunims?

Verta pastebėti tai, kad kanapiu produktai yra labai įvairūs. Tuomet, kai kalbame apie šunis, jiems yra duodama arba pati natūralaus aliejaus konsistencija arba kanapiu arbata. Žinoma, su maistu galima paduoti ir vartoti kapsules, tačiau, jas “pateikti” augintiniui yra kur kas sudėtingiau. Be kita ko, tokiu metu išvengsime rizikos, kad mums nematams prieparatas bus nusviestas į šalį, išspjautas ar kitaip pašalintas iš duodamo maisto. Be kita ko, yra tikimybė, kad nesuvirškintą kapsulę tuštinimosi metu gali pašalinti ir pats organizmas. Tai tikrai nėra ženklas, kad jūsų augintiniui kanapių produktai nėra tinkami, tiesiog organizmas jo deramai neatpažino ir pašalino su kitomis organizme esančiomis atliekomis. Tad, tokiu metu, kur kas geriau pasikliauti skystos konsistencijos gaminiais.

Naudinga: https://lt.wikipedia.org/wiki/S%C4%97jamoji_kanap%C4%97.