Nors ir gali pasirodyti keista, tačiau kartais kuklus stilius gali sulaukti daugiau susižavėjimo, dėmesio ir komplimentų, nei tas, kuris yra iššaukiantis, neigiamai krentantis į akis ir panašiai. Tad jeigu svarstote, kurį stilių pasirinkti, kur kas labiau verta linkti link kuklesnio, nes net ir toks pasirinkimas gali būti kur kas geresnis ir taip atrodyti galima žymiai gražiau. Kai kalbame apie stilių, dažniausiai į galvą šauna skirtingi drabužiai, tačiau prie įvaizdžio ar stiliaus gali būti priskiriami ir papuošalai, jie taip pat gali būti iššaukiantys ir kuklūs. Kadangi jau minėjome, kad kuklesnis stilius atrodo žymiai subtiliau, tad šiame straipsnyje norime papasakoti, kokie gali būti kuklūs papuošalai.

Kuo pasižymi kuklūs papuošalai?

Kartais gali būti sunku atskirti, kokie yra kuklūs papuošalai, tad pateikiame kelis bruožus, kuriais gali jie pasižymėti:

  • Jų spalvos yra neutralios, žemiškos, tad jie nebus ryškūs, akivaizdžiai nekris į akis. Dažniausiai juos galima matyti sidabrinius, auksinius.
  • Jie nėra dideli ir, galima sakyti, net labai smulkūs, tad kuo puikiausiai juos galima priderinti prie skirtingų stilių.
  • Jie neturi didelių papildomų detalių, kurios išsikištų ar kabėtų.
  • Kadangi kuklūs papuošalai yra subtilūs, tad jie turi būti kokybiški, tad dažniausia jie gaminami iš brangių metalų.

Kokius papuošalus verta rinktis kuriant kuklų įvaizdį?

Kadangi kiekviena moteris yra skirtinga ir kuklų stilių gali suprasti savaip, tad ir papuošalus gali rinktis skirtingai. Kai kurioms gali nepatikti kaklo papuošalai, tad jos turi alternatyvą rinkis iš apyrankių, auskarų ar žiedų. Kitoms gali nepatikti apyrankės, tad jos gali rinktis kaklo papuošalą. Tikriausiai, kad pati geriausia žinia yra ta, kad alternatyvų tikrai galima surasti. Dažniausiai viena pagrindinė taisyklė, kurios reikia laikytis kuriant kuklų stilių, kad papuošalai neturi būti per daug spalvoti, tai yra žali, raudoni ar dar kitų panašių spalvų, kurios tikrai gali rėžti akį bei jie turėtų būti smulkesni, neužimti didelio ploto. O rinktis papuošalus galite iš tikrai didelės gausybės. Dar patartina rinktis aukštos kokybės, kad jie būtų naudojami gana ilgą laiką.

Kiek daug papuošalų galima segėti vienu kartu?

Kadangi sidabriniai papuošalai gali būti labai skirtingi ir jų rūšių yra tikrai nemažai, tad kartais sunku suprasti, kiek daug jų galima segėti vienu metu. Papuošalų kiekis priklauso tik nuo jūsų, kaip jums atrodo gražu. Tarkime, jeigu jūs įsigijote visą papuošalų komplektą, į kurį įeina kaklo papuošalas, apyrankė ir žiedas, tad drąsiai juos galite segėti vienu kartu, tikrai neatrodys, kad visko yra per daug. Bet jeigu jūsų akiai atrodo, kad vis trys papuošalai labai apkrauna, tada galite rinktis kelis, o galbūt net ir vieną. Tikrai nėra tokios taisyklės, kuri sakytų, kad reikia segėti būtent tokį skaičių, visa tai priklauso tik nuo jūsų.