POS sistemos sparčiai populiarėja, todėl nenuostabu, jog vis daugiau verslininkų nusprendžia juos įsigyti. Tačiau norint, jog POS monitorius veiktų nepriekaištingai, labai svarbu perkant atsižvelgti į jų kokybę. Tad pirkti POS monitorių iš užsienio neapsimoka. Štai keletas priežasčių, kodėl:

  • POS monitoriams taikoma garantija, tačiau perkant iš užsienio bus labai sudėtinga ja pasinaudoti.
  • Kadangi POS monitoriai gali būti pažeisti kelionės metu, labai svarbu rasti pardavėją, kuris užtikrintų, kad kelionė bus saugi. Jei gausite pažeistą prekę, tuomet yra didelė tikimybė, kad neatgausite pinigų, net jei ir įrodysite, kad gaminys buvo pažeistas kelionės metu. Deja, bet siuntimas atgal kainuos brangiai, todėl vis tiek būsite išleidę daug pinigų.
  • Pirkti iš užsienio nesaugu, kadangi vis dažniau pasitaiko apgavysčių. Gali būti, jog sumokėsite pinigus, o prekės negausite. Tad siūlome pirkti ne iš užsienio.
  • Prekių kokybė ir išvaizda gali smarkiai skirtis nuo to, kas buvo nuotraukose ir kokia informacija buvo pateikta.
  • Tam tikrais atvejais užsienyje parduodamos ne originalios prekės, o kopijos.

Ar saugu pirkti internetu Lietuvoje?

POS monitorius pirkti Lietuvoje internetu saugu dėl akivaizdžių priežasčių. Jus saugo įstatymai, todėl jei prekė atkeliaus pažeista, galėsite iš karto siųsti atgal ir susigrąžinti pinigus. Grąžinti prekę galėsite ir tuomet, jei ji neatitiks jūsų poreikių ar lūkesčių. Žinoma, tokiu atveju labai svarbu suprasti, kad negalima grąžinti jau išbandytos prekės, pakuotė taip pat turi būti nepažeista. Verta pridurti ir tai, jog mūsų pardavėjų siūlomos kainos yra konkurencingos, tad galite būti tikri, jog užsienyje mokėtumėte arba panašią kainą, arba brangesnę.

Kiek kainuoja POS monitorių pristatymas?

Norintys įsigyti POS monitorių pigiau, turi pasidomėti ne tik prekės kaina, bet ir atvežimo išlaidomis. Jei pirksite Lietuvoje, tuomet kaina bus labai nedidelė. Tačiau perkantys iš užsienio turi suprasti, kad pristatymo išlaidos bus didelės. Net ir tuomet, kai rašo, jog pristatymas nebrangus arba nekainuoja, turite suprasti, kad pristatymo išlaidos jau gali būti įskaičiuotos į prekės kainą.