Šilumos siurblius vis dažniau galime pamatyti ne tik biuruose ar namuose, bet ir butuose. Reikia pripažinti, jog šilumos siurbliai – tikras atradimas, gelbėjantis ne tik mums nuo šalčio, bet ir suteikiantis galimybę maloniai atsivėsinti, kai reikia, ir naudotis šiltu vandeniu. Todėl nereikia stebėtis, jog šilumos siurbliai taip sparčiai populiarėja. Jų populiarumas gali būti aiškiai pagrįstas. Visų pirma, jie ekonomiški, todėl daugelis juos perka tam, kad sumažintų išlaidas ir sutaupytų. Kita priežastis – jie tinka bet kuriam namui ar butui. Todėl nenuostabu, jog juos gali rinktis visi, kuriems prireikia. Na, dar daugeliui svarbu ir tai, jog šilumos siurbliai – ekologiškas pasirinkimas. Tad akivaizdu, jog šilumos siurbliai sparčiai populiarėja ne šiaip sau, o dėl svarbių priežasčių. Jei ir jūs norite įsitikinti, kad šilumos siurbliai bus tinkamas pasirinkimas jūsų namams, įsigykite juos ir pamatysite, kad jie palengvins rutiną ir sumažins finansines išlaidas.

Ar galima pirkti išsimokėtinai?

Šilumos siurbliai nėra pigūs, todėl tam tikrais atvejais naudinga žinoti, kad nemaža dalis pardavėjų siūlo juos pirkti išsimokėtinai. Rinktis šilumos siurblius išsimokėtinai naudinga dėl kelių priežasčių. Visų pirma, mokėti reikės dalimis, todėl nesijus didelės finansinės išlaidos. Kita priežastis – kadangi sumažės finansinės išlaidos, nes šilumos siurbliai yra ekonomiški, gali būti, jog apskritai nepajusite, kad turite kreditą ir mokate už šilumos siurblį.

Ką daryti, jei šilumos siurbliai per brangūs?

Tam tikrais atvejais galima pastebėti, jog kai kurie nori pirkti šilumos siurblius, bet baiminasi, jog net ir perkant juos išsimokėtinai, vis tiek jie per brangūs. Ką daryti tokiu atveju? Pirkti ir nepamiršti kreiptis dėl APVA paramos. Kaip ir bet kur kitur, taip ir Lietuvoje yra vertinamos ekologiškos prekės, todėl valstybė remia tuos, kurie senus katilus keičia į naujus šilumos siurblius. Nepamirškite, kad norint gauti paramą, reikia užpildyti paraišką ir atitikti nurodytus reikalavimus. Būtent tuomet galėsite susigrąžinti dalį sumos. Šilumos siurblys yra puikus pasirinkimas ne tik tiems, kurie turi santaupų, bet ir visiems kitiems, nes gaunama parama padengs didelę sumos dalį.