Norint gauti pačius geriausius rezultatus visada reikia išsirinkti tinkamas priemones, kurios teigiamai veiktų jūsų odą. Tačiau tinkamas jų naudojimas yra irgi labai svarbus. Viena labai dažnai naudojamų priemonių yra hialurono serumas. Tačiau tikrai ne visos moterys jį naudoja tinkamai. Tad šį straipsnį parengėme būtent tam, kad sužinotumėte naujų, o galbūt prisimintumėte senus aspektus, kaip tinkamai naudoti šią priemonę.

Kuris paros metas yra tinkamas naudoti veido serumą?

Dažniausiai visas didesnes procedūras atliekame iš ryto, tai yra einame į dušą, prausiame vaidą, stengiamės jį atgaivinti po nakties, tepame įvairius kremus ir panašiai. Kai kurie veido serumai ir turėtų būti naudojami pirmos dienos pusėje, tačiau tikrai ne visi. Tad jeigu vakarais atliekate ganėtinai trumpas procedūras ir jos yra privalomos, tai yra makiažo nuvalymas, veido atgaivinimas ir panašiai, verta prisiminti, kad hialurono rūgštis turi būti naudojama vakarais. Bet to, labai dažnai daroma klaida ta, kad šis serumas yra tepamas ant sausos odos. Geriausia, jeigu jis būtų naudojamas ant drėgnos, taip kur kas geriau drėgmė susigers į odą, nes šis serumas tarsi užrakins visą drėgmę.

Kodėl hialurono serumo negalima naudoti ryte?

Tikrai daugeliui iškilo klausimas, kodėl ši priemonė negali būti naudojama ryte. Juk taip patogu ryte pasitepti veidą įvairiomis priemonėmis, kad vakare jų būtų kaip įmanoma mažiau. Tokiai procedūrai reikia pakankamai laiko, o tikrai ne visi jo turime rytais, tad praktiškai tokia priemonė tokiu metu bus naudojama be reikalo ir didelės naudos tikrai nebus matoma. Tad vakare skirtas laikas gali duoti žymiai geresnius ir efektyvesnius rezultatus.

Po kokių priemonių reikia naudoti hialurono serumą?

Hialurono serumas kaip ir kitos priemonės turi tam tikrą eiliškumą, kad būtų pasiektas geriausias efektas. Tad tikriausiai yra aišku, kad bet kokios priemonės turėtų būti naudojamos ant švarios odos, tad pirmiausia reikia nusivalyti visą makiažą ir veido odą nuprausti su prausikliu. Reikėtų stengtis apimti kaip įmanoma daugiau plotų, kad visi per dieną susikaupę nešvarumai būtų pašalinti. Vėliau reikėtų naudoti veido toniką, kad būtų atstatyta tinkama odos būklė, o tada jau gali būti naudojamas hialurono serumas. Rūpinantis veido oda, reikėtų nepamiršti pasirūpinti ir kaklo bei dekoltė zona, todėl ir šį serumą reikėtų tepti ant šių vietų.