Viena iš priežasčių, kodėl vonios kambariai yra tokie svarbūs, yra ta, kad jie suteikia mums vietą, kur galime pabėgti pasibaigus ilgai dienai, todėl galime atsipalaiduoti ir ramiai sukaupti mintis. Bet ar jūs tikrai išnaudojate visas savo vonios galimybes? Keletas patarimų, kurie padės sukurti jaukią aplinka jūsų tualete ar vonios kambaryje.

Spalvos nuotaikai sukurti

Pirmas dalykas, apie kurį turėtumėte pagalvoti, yra spalvos pasirinkimas, nes tinkama schema yra esminis veiksnys siekiant tobulos nuotaikos. Gera mintis laikytis neutralių atspalvių, nes jie visiškai nedominuos kambaryje. Baltos, kreminės, pilkos ir švelnios rudos spalvos yra idealios. Ar norite naudoti plyteles, ar dažus, priklauso nuo jūsų, nes teisingai pasirinkus abu gali turėti nuostabią apdailą.

Tekstilės gaminiai

Tekstilė, pavyzdžiui rankšluosčiai ar vonios ir tualeto kilimėliai yra vienas geriausių būdų padaryti vonios kambarį jaukų ir malonu. Būkite drąsus su spalvomis ar ryškiu vonios kilimėliu  ir įdomių raštų rankšluosčiais, kurie puikiai matysis lentynėlėse.

Papuoškite priemonėmis

Vonios druskos, burbulinės vonios ir vonios bombos yra labai populiarios. Užuot saugoję šiuos daiktus spintelėje, sumaišykite juos su savo dekoru. Ypač vonios bombos – jos yra įvairių kūrybingų spalvų ir formų, o tai reiškia, kad galite suteikti savo vonios kambariui daug gyvumo su gražių vonios bombų krepšeliu ant lentynos arba ant kosmetinės.

Visų formų ir tipų rankšluosčių kabyklos

Tradicinė rankšluosčių kabykla yra tik strypas, ant kurio pakabinate sulankstytą rankšluostį. Tačiau, yra daug kitų kūrybiškų būdų pakabinti ar rodyti rankšluosčius. Išbandykite kabliukus, o ne rankšluosčių kabyklas arba investuokite į lenktas rankšluosčių lentynas, kuriose galėsite laikyti susuktus rankšluosčius.

Tualetinis popierius

Tai kasdieninio naudojimo priemonė, todėl galite išnaudoti galimybę jį sudelioti išradingai. Pavyzdžiui, moderni lentinėlė ar įdomus stovas suteiks vonios kambariui išskirtinės išvaizdos ir jaukumo.

Nepamirškite kvapo

Nėra nieko nuostabesnio vos tik užėjus į vonios kambarį pajusti malonų kvapą. Tad, nebijokite naudokite įvairiausias priemones skleidžiančias kvapus. Wc gaiviklis viena iš pagrindinių priemonių jūsų vonios kambariui.