Privatumo politika

  1. 1. Bendrosios nuostatos
    1. 1.1. Privatumo politika reglamentuoja aciuherojams.lt svetainės ir svetainės lankytojo (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
    2. 1.2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
    3. 1.3. Svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad aciuherojams.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
  2. 2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojima.
    1. 2.1. aciuherojams.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais.
      1. 2.1.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
      2. 2.1.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
      3. 2.1.3. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
      4. 2.1.4. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
      5. 2.1.5. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
      6. 2.1.6. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
    2. 2.2. aciuherojams.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė ar kita atviruke nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams.
      1. 2.2.1. sugeneruoti Jūsų sukurtą atviruką.
      2. 2.2.2. atviruku pasidalinti socialiniuose tinkluose ir lauke reklamos ekranuose.
  3. 3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalim.
    1. 3.1. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalim.
      1. 3.1.1. aciuherojams.lt turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
      2. 3.1.2. Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
  4. 4. Duomenų pateikimo taisyklė.
    1. 4.1. Atviruko formoje privalote pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jei Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų atviruką ir ištrinti duomenis.
  5. 5. Slapukai (angl. cookies.
    1. 5.1. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Reziumuojame, jog naudodamasis puslapiu sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus el. paštu ivaizdis@lrv.lt.
  6. 6. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostato.
    1. 6.1. aciuherojams.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami svetainėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.